Friday, August 8, 2008

Jeg ønsker nye muslimske naboer



Jeg bor i en 3-etasjes lavblokk. De fleste som bor i oppgangen min, er muslimer. Vi har hatt det stille og fredelig i mange år.

Tidligere i sommer solgte en av de muslimske familiene leiligheten sin. Kjøperen var dessverre en yngre nordmann, og med denne nordmannen kom den primitive norske helgefylla tilbake i blokka vår.

I skrivende stund sitter jeg og ufrivillig hører på stemmer som øker i volum omvendt proporsjonalt med vettet som forsvinner ut av hodene på vår nye nabo og hans festende venner.

Forhåpentligvis blir ikke denne nordmannen boende lenge i blokka vår. Er vi riktig heldige, vil han snart selge og kjøperen er en ny rolig, muslimsk familie.

2 comments:

  1. Hvis du skal være helt sikker og trygg på at du får muslimske naboer, kan du jo bare flytte til idylliske Afghanistan, Saudi Arabia, Iran eler Irak. Der kan volden mot kvinner og barn praktiseres uten risiko for lovens lange arm. Dessuten får du lukta på kjøpet-god tur!
    Her i Norge vil vi fortsatt la den delen av ungdommen som liker å ta seg en fest, få lov til det.
    Men glem ikke at muslimske ungdommer drikker som svin i det skjulte-og da kommer deres mørke sider kommer til syne- eksempelvis deres manglend respekt for kvinners integritet og nedlatende holdning til nordmenn og alt det norske.

    ReplyDelete
  2. Din byting. Har du noen gang vært utenfor den lille fjellbygda du sannsynligvis bor i?

    ReplyDelete