Monday, October 13, 2008

Eivind Reiten bør ikke gå av


At Eivind Reiten er en glimrende bedrifsleder, vet alle. Man skulle tro det var det viktigste - at han skaffet store inntekter til selskapet han leder, samt sikrer arbeidsplassene til de ansatte.

Men neida, i et land hvor alle har ræva full av penger, kan man tillate seg å diskutere om en suksessfull bedriftsleder bør sparkes eller ikke. Fordi han kanskje-muligens visste om noe som skjedde for mange, mange år siden.

Hva fagforeningslederen for 2000 oljearbeidere i StatoilHydro, Tor Stian Holte, blåser seg opp for, er nesten et mysterium. Trenger han å markere seg foran et eventuelt gjenvalg?

Da er det bra en annen fagforeningsleder sier det rett ut:

- Holte bør holde kjeft, sier Billy Fredagsvik (52), leder for Høyanger kjemiske fagforening og ansattrepresentant i Hydros styre.

Det er også verdt å merke seg dette fra de Hydro-tillitsvalgte:

- Politikere fra SV og Sp, som deltar i hylekoret og snakker om tynnslitt tillit til Reiten, ville gjort det uavhengig av rapportenes innhold. De tar igjen, fordi Reiten gikk på tvers av deres politikk i opsjonsspørsmål og hjemfallssaken. e24.no


Med andre ord - politikerne fra SV og Sp bør også holde kjeft!

1 comment:

  1. Hylekor sier du?

    Denne inkompetente mannen har overlevd i stilingen sin kun på bekostning av sine politiske forbindelser inn i Senterpartiet; og han er snart ute nå.

    Ute med rette.

    ReplyDelete