Friday, November 14, 2008

SV og Sp er kostbare partier for landet



Skulle du ikke ha fått det med deg, så er trolig Sosialistik Venstreparti og Senterpartiet de mest kostbare partiene vi har her i dette landet. Der finnes utallige eksempler på hvordan representantene for disse partiene har maktet å sløse vekk milliarder av skattekroner. Her er ett eksempel som det er verdt å gjenta:


Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet foreslo - og fikk Stortinget til å vedta - i juni i fjor at andelen aksjer i Oljefondet skulle økes fra 40 til 60 prosent. Andelen obligasjoner ble redusert tilsvarende.

Som et resultat av det, tapte Oljefondet 70 milliarder kroner ekstra på å øke aksjeandelen i fondet det siste halvannet året.

Denne ufattelig store summen er tapt takket være Sosialistik Venstreparti og Senterpartiet - samt et hodeløst Storting som ofte foretar vedtak de ikke har den ringeste peiling på.

Fremskrittspartiet var det eneste partier på Stortinget som stemte mot å øke aksjeandelen i Oljefondet fra 40 til 60 prosent i juni i fjor.

- Når SV og Senterpartiet blir positive til aksjer, er det ikke mange flere som kan bli positive. Det er i seg selv et salgssignal, sa Fremskrittspartiets Gjermund Hagesæter da Stortinget behandlet saken i fjor. e24.no

No comments:

Post a Comment