Saturday, January 3, 2009

Sliter Marit Nybakk med nattesøvnen?

Flere arbeiderpartikvinner på Stortinget reagerer på at regjeringen bare bevilger 10 millioner kroner for å hjelpe de prostituerte nå når forbudet mot sexkjøp har trådt i kraft.

- Vi er ikke fornøyd med det vår egen regjering stiller opp med for landets prostituerte. Derfor vil noen av oss jobbe for å få mer penger, sier Oslo-representanten Marit Nybakk. nrk.no

Marit Nybakk er en av dem som ønsker at knulling skal skje i ordnede former. Hun var en blant flere som kjempet innbitt for at Norge på ny skulle få tilbake sedelighetspolitiet.

Moralistene fikk gjennom loven som kriminaliserer horekunder, og sedelighetspolitiet er nå på plass. At ledelsen i Oslo-politiet flere ganger i det siste har vært i media og skrytt av at de skal bruke sine påstått knappe ressurser til å gjøre tilværelsen enda hardere for de prostituerte som holder stand, får vi heller se på med medlidende øyne. Det er nå engang slik at under ethvert regime er det politiets oppgave å være styresmaktenes nyttige idiot.

Det er stortingsrepresentantene som fikk vedtatt moralloven som har grunn til å skamme seg. For Marit Nybakk og hennes kupaner har naturligvis ikke fått satt en stopper for prostitusjonen. De har kun overført problemet til andre land. De fleste prostituerte som jobbet her i Norge har nå reist utenlands, til for eksempel Danmark, Tyskland og Nederland. I disse landene må de konkurrere med prostituerte som allerede var der. Den eneste logiske måten å gjøre det på, vil være å fallby sine tjenester og tilfredsstille enda flere horekunder for å oppnå tilnærmet samme inntekt som de hadde i Norge. De prostituerte, som moralistene i Norge fikk jaget ut av landet, har med andre ord gått fra vondt til verre - til et hardere liv og trolig enda større fornedrelse.

Jo da, Marit Nybakk og de sedelige, norske moralistene har all mulig grunn til å sove dårlig om nettene. Lyspunktet må være at overklassesosialister som Britt Schultz og Sissel Rønbeck nå slipper å se svineriet når fruene tripper gjennom byens gater på vei til sine godt betalte statsjobber.

Det skulle bare mangle at ikke Marit Nybakk og arbeiderpartikvinner på Stortinget nå gjør det de kan for å hjelpe de prostituerte som fortsatt befinner seg her i landet. Moralistene har ødelagt inntektsgrunnlaget for disse prostituerte og bør følgelig føle seg forpliktet til å gjøre alt de kan for å bistå dem.

Som de solide sosialistene de er, er naturligvis fru Nybakk og de øvrige arbeiderpartikvinnene vant til å stikke handa i andres lommer når det trenger penger. Her har jeg en løsning som kan hjelpe en smule: Stortingsrepresentantene fra Sosialistisk Venstreparti har om lag 600.000 kroner som de ikke ønsker. Be om disse pengene og støtt de prostituerte slik at tilværelsen deres kan bli litt lettere. Kanskje vil det føre til at nattesøvnen gradvis kommer tilbake?

-----------------

Les også denne tankevekkende artikkelen i Aftenposten:

....Forbudet mot å kjøpe sex viser at samfunnet fremdeles ser på kvinner som ofre. Svake, umyndige vesener som ikke vet sitt eget beste....

.....For flertallet på Stortinget har bestemt at nå skal sex være gratis. Rettere sagt: Det skal ikke lenger betales med kontanter. Men hva med å tilby en ferietur? En bil? En leilighet? Menn som opererer over gatemarkedet, vil fremdeles løpe liten risiko hvis de betaler kjønn med materielle goder.....

.... I stedet viser loven, sammen med politikernes holdninger og politiets prioriteringer, klart og tydelig at samfunnet fremdeles ser på kvinner som det svake kjønn. Kvinner får ennå ikke bestemme over sin egen kropp....