Saturday, March 7, 2009

Solkongen Sponheim



Lars Sponheim og Venstre ønsker egentlig ikke et regjeringsskifte. Sponheim vet at uten Fremskrittspartiet som en del av den borgelige blokken, kan det umulig bli en ny borgerlig regjering. Det gir Sponheim blaffen i.

For Sponheims målsetting er kun å øke oppslutningen om Venstre fra 6 til 9 prosent. Sponheim sier at nøkkelen til Venstre-suksess ligger i å få moderne Ap-velgere til å se Venstre som et politisk alternativ.

Ja, du leste riktig, og det er tillatt å le: Sponheim inbiller seg at lille ubetydelige Venstre kan bli et politisk alternativ! nettavisen.no

Mens selvopptatte Sponheim og egoistiske Venstrevelgere kun tenker på seg selv og sitt giktbråtne parti, tenker Fremskrittspartivelgere først og fremst på landet. Vårt budskap er enkelt:

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan tenke deg å stemme på Fremskrittspartiet, så stem heller på Arbeiderpartiet. Dess større Arbeiderpartiet blir, dess større er sjansen for at Arbeiderpartiet vil danne ny regjering uten Sosialistisk Venstreparti.

Et overordnet mål for oss alle må nemlig være å få dette skadelige partiet SV ut av regjeringskontorene!

No comments:

Post a Comment