Sunday, October 28, 2012

Les Geert Wilders tale i Sverige



Her kan dere lese Geert Wilders tale på det svenske Tryckfrihetssällskapets møte.  Geert Wilders er Europas modigste og viktigste politiker: 

Speech by Geert Wilders





***


Norsk TV 2 præsterede at være der i timer, ja sidde på Kockums Fritid Café & Restaurang fem meter fra Fjordman uden at opdage det (!) Det bliver de ikke glade for at høre hjemme på redaktionen i Oslo. TV 2 har i lange tider insiteret på et interview med ham, og så kører de 570 kilometer til Malmø og sidder og stirrer ned i deres kaffekop…..

Geert Wilders’ speech in Malmø

*


På bästa malmövis”
Politiet var massivt tilstede, deres neonfarvede uniformer kunne ses langt væk, men foran dem stod en sort mur af råbende AFA'er: ”Antifascistisk aktion” (Antifa), der havde indkaldt til aktion på Facebook med følgende ordlyd:
”På lördag samlas vi utanför Tryckfrihetssällskapets lokaler en timme innan deras möte börjar, för att välkomna rasisterna på bästa malmövis. Det gör vi genom kreativa och fantasifulla inslag som att kasta frukt och färg, skrika slagord och bua ut rasisterna när de kommer. 

....Politiet var helt klart på demonstranternes side og gav helt enkelt fanden i at beskytte folk, der var på vej til bygningen! De fik klare sig selv!.... 

....Hvis man tager til møde i lande som Hviderusland eller Sverige, må man være forberedt på, at regimet og den lokale underdiktator støtter helt op om rødfascisternes Sturmabteilung.

Asien begynder øst for Øresund.


En eftermiddag i Malmø

*


Om Antifasistene:
...Det er skråsikkerheten, vissheten om at de har rett, den manglende intellektuelle elastisitet og selvrettferdigheten – retten til å knuse motstanderne, som gjør at de nye antirasistene kan omtales som fascister. Det er et uttrykk, for å fremheve deres dårlige sider. Men det er samtidig en advarsel om hva de kan utvikle seg til....
...Hvis tilsvarende vold hadde kommet fra ytterste høyre, hadde mediene blåst i trompeten med en gang. Det er en merkelig unnvikende holdning overfor vold fra ekstremvenstre.
“Antifascismen” er den nye fascismen


*


Polisen i Sverige:

....Motdemonstranterna hade lyckats i sitt uppsåt att störa mötet; jag kunde inte slappna av trots att jag var bland vänner. Inte hade jag kunnat förutse att demonstranterna skulle få oavsiktlig hjälp från en massiv men passiv polis!...
Mørke midt på dagen – en lørdag med Geert Wilders