Saturday, August 17, 2013

Nå begynner de å merke det i Sverige

Sveriges ansvarsløse, vanvittige innvandringspolitikk blir hoderystende bivånet rundt om i verden. Mange har påpekt at masseinnvandringen vil knekke Sverige økonomisk. Nå kommer resultatene, litt her og litt der:

I Flen säger nu kostchefen Per Swärd upp sig i protest mot kommunens hårda besparingar på maten i skolor och på äldreboenden som medfört att barn och gamla inte ens kan äta sig mätta.

En porsjon mat til skolebarn og gamle får koste høgst 8 kroner, har politikerne bestemt, men de går selv ut og spiser lunch på restauranter for 165 kroner per porsjon på skattebetalernes regning.

Per Swärd anser inte längre att han kan stå för den dåliga kvalitén på maten till gamla och skolbarn. Han tar nu konsekvensen av det och säger upp sig från sin tjänst. Flen är den kommunen i regionen som lägger minst pengar på maten för barn och gamla men i andra delar av Sverige finns kommuner som snålar ännu mer. Ned till 6 kr per portion förekommer.

Dette er kun enda en konsekvens av den mangemilliardoverføringen av skattepenger som pågår i Sverige, fra svensker til utlendinger, som et resultat av en ansvarsløs og dyr innvandringspolitikk.


Les hele, og få med dere leserkommentarene: Hungriga barn och gamla betalar för massinvandringen

Og hva med Norge? Jo, den høye innvandringen fortsetter.  I 2.kvartal 2013 økte folketallet i Norge med 14.100 personer, der innvandringen var den nest høyeste som noen gang er registrert i et 2.kvartal. Les mer her:

Innvandringen til Norge fortsetter